Kontakt

Vi på Lån 24 värdesätter alla våra kunders frågor, feedback och kommentarer. Om du har några frågor om vår tjänst, processen att ansöka om lån, eller bara vill lämna feedback, tveka inte att kontakta oss. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor och hjälpa dig genom låneansökningsprocessen.

Du kan nå oss via e-post via formuläret nedan. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar. Om du föredrar att tala med någon direkt kan du ringa oss på vår kundtjänstlinje. Observera att eftersom vi hanterar ett högt volym av samtal kan väntetiderna vara längre under högtrafikperioder.

För att ställa en fråga om ett specifikt lån eller lånevillkor, ber vi dig att direkt kontakta den långivare som låneprodukten tillhör. Medan vi tillhandahåller jämförelser och information om olika lån, har vi inte detaljerad information om specifika lån eller individuella lånevillkor.

Vi uppskattar din feedback Din feedback är viktig för oss. Den hjälper oss att förbättra vår tjänst och se till att vi fortsätter att möta dina behov. Om du har några kommentarer, förslag eller klagomål, ber vi dig att dela dem med oss. Vi tar alla klagomål på största allvar och kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem snabbt och rättvist.

Tack för att du väljer Lån 24. Vi ser fram emot att hjälpa dig att möta dina finansiella behov, dygnet runt.

Vill du komma i kontakt med oss kan du göra det via formuläret: